NOVACOOP és ADN COOPERATIUFUTURINNOVACIÓTERRITORISOSTENIBILITATQUALITATMEDITERRANIOPORTUNITATSGLOBAL

Conenctant forces, creant oportunitats

COOPEREM, CREIXEM I TEIXIM EL FUTUR

NOVACOOP MEDITERRANEA neix de la unió de dos grups cooperatius de tradició agrària i amb una clara vocació innovadora i d’expansió, que sumem esforços per créixer junts, i que creiem en un futur sostenible per a les noves generacions.

L’essència de la terra són les persones que la cuiden

Creiem en la força, la dedicació i l’esforç compartit dels socis i sòcies i l’equip de professionals. dels nostres grups cooperatius i aspirem a construir un futur sòlid i pròsper per a tots els nostres membres, contribuint al mateix temps, al desenvolupament sostenible de les comunitats locals i al benestar del planeta.

TREBALLADORS
+ 0
SOCIS I SÒCIES
+ 0

ADN COOPERATIU

Des de l’arrelament cooperativista, NOVACOOP MEDITERRANEA seguim connectats als nostres valors de l’esforç en el treball i l’estima pel nostre territori.

La nostra cultura empresarial es fonamenta en el respecte per les persones i en el desenvolupament personal i professional dels nostres socis i treballadors, amb l’objectiu d’assolir l’excel·lència en la nostra tasca.

MISSIÓ

Ser una empresa agroalimentària i d'economia circular, centrada en el nostres socis i sòcies, que produeix i comercialitza productes agroalimentaris mediterranis de la màxima qualitat, fomentant la sostenibilitat i la proximitat amb la terra.

Compromesos amb el cooperativisme, aspirem a proporcionar serveis integrals que afavoreixin el desenvolupament i el benestar del nostre teixit social.

VISIÓ

Aspirem a ser reconeguts globalment com a líders en la producció i comercialització d'aliments mediterranis.

Volem ser exemple en generar un model d'economia circular a través de la integració eficient de fonts renovables com a principal font d'energia.

Creiem en un futur on el cooperativisme, la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental són les bases d'un model de negoci exitós i durador.

VALORS

Cooperativisme

Sostenibilitat

Innovació

Esforç

Democràcia

Internacionalització

VISIÓ MEDITERRÀNIA

Aprofitem la riquesa de la nostra herència mediterrània per promoure valors saludables i mantenim una consciència activa del nostre entorn natural i social, incorporant pràctiques sostenibles i responsables que reflecteixen el nostre compromís amb el respecte cap a les persones i el medi ambient. Aquesta filosofia impulsa la construcció d’una empresa que no només prospera econòmicament, sinó que també contribueix positivament al benestar de la comunitat i del planeta.

Un testimoni de l’esforç i la passió de moltes famílies